Zorgwoningkopen.nl helpt particulieren bij het vinden van een geschikte mantelzorgwoning of chalet. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedere zorgbehoevende de mantelzorg krijgt die hij of zij verdient!

 

Dit doen wij door vraag en aanbod met elkaar te verbinden. Hiervoor werken we samen met een breed scala aan partners. Ben jij een producent van mantelzorgwoningen, chalets, aanleunwoningen, zorghofjes, kangoeroewoningen en/of tiny houses? Dan zijn onze leads geschikt voor jouw business. 

 

Vraag direct onze brochure aan voor meer informatie.

voorbeelden zorgwoningen
“Omdat wij gespecialiseerd zijn in het bouwen van mantelzorgwoningen op maat, hebben we best wat informatie nodig om een passend voorstel te kunnen doen. Vaak kunnen we deze informatie niet direct via de website uitvragen, omdat zo’n lang formulier afschrikt. Daarom is het zo prettig dat we bij de leads van zorgwoningkopen.nl direct de informatie krijgen waar we naar op zoek zijn. Dit scheelt ons een hoop tijd. Wat ik zo prettig vind aan de leads van zorgwoningkopen.nl, is dat iedereen oprecht interesse heeft in een zorgwoning. De leads zijn al op de hoogte van het feit dat wij contact met ze op gaan nemen, waardoor dit niet als een verrassing komt.”
Dirk Jan van Harn
Technisch directeur bij D&G Chaletbouw

Waarom samenwerken met zorgwoningkopen.nl?

USPs zorgwoningkopen
  • Jij kunt blijven doen wat je leuk vindt, namelijk het produceren van mantelzorgwoningen! Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van geschikte klanten
  • Een waardevolle sparringspartner om het sales proces continu te blijven optimaliseren en ontwikkelen. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën
  • Geen kosten kwijt aan het inzetten van marketingbudget of mediabureaus om leads te verzamelen
  • Doordat je alle benodigde informatie al tot je beschikking hebt, kun je direct een voorstel opmaken. Zaken uitvragen bij een lead is niet meer nodig
  • Meer tijd voor andere zaken die je altijd al op wilde pakken, maar waar je telkens maar niet aan toe bent gekomen 😉
  • Altijd verzekerd van een vast aantal leads welke per direct leverbaar zijn
“Wij zijn nu een aantal maanden aangesloten als partner van zorgwoningkopen.nl. Elke maand ontvang ik een vast aantal leads. Zorgwoningkopen.nl kiest de leads die het beste aansluiten op mijn aanbod, waardoor ik direct afspraken in kan plannen. Zo heb ik gemiddeld wel 6 extra afspraken per week! En mocht ik onverwachts meer of minder ruimte hebben in mijn planning, dan kan ik snel schakelen met zorgwoningkopen.nl om het aantal leads bij te stellen. Zo kunnen wij onszelf bezig houden met wat we écht leuk vinden, namelijk het produceren van zorgwoningen op maat.
We werkten eerst veel samen met marketingbureaus en gaven veel geld uit aan marketingbudget. Nu we dit niet meer nodig hebben. Besparen we een hoop tijd en geld. De informatie die we over de leads ontvangen, is een stuk waardevoller dan de informatie die we via onze eigen website verkrijgen. Hierdoor kunnen we gerichter tekeningen maken en aanbiedingen doen.”

Onze werkwijze

Door onze jarenlange ervaring binnen de branche weten we precies waar onze doelgroep zich bevindt en hoe we deze moeten bereiken. 

 

Vervolgens stellen we de juiste vragen om achter de wensen en behoeften van de consument te komen.

 

Aan de hand van deze wensen en behoeften gaan we op zoek naar een partner die hier het beste bij aansluit.

 

Vervolgens worden de gegevens van de consument overgedragen aan de producent, zodat deze direct een passend voorstel kan doen. 

werkwijze

vraag onze gratis brochure aan!

Onze partners

dg chaletbouw
domuscura